Куди піти в Києві цього тижня: афіша заходів з 16 по 20 січня 2023 року Куди піти в Києві цього тижня: афіша заходів з 16 по 20 січня 2023 року
Дозвілля

26 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 16 сiчня, 2023, 16:58
 0

В умовах війни ми постійно перебуваємо в стані стресу. Щоб трохи розслабитися, відволіктися від негативних думок та відновити сили після робочого дня, пропонуємо відвідати заходи, які відбудуться в Києві цього тижня.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua підготував для вас добірку найцікавіших івентів, які пройдуть у Києві на цьому тижні та допоможуть вам розвіятися.

Важливо: при повітряній тривозі, відвідувачі всіх заходів повинні пройти в найближче укриття.

Київський музей медуз

Коли: до 31 грудня 2023 року, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз, вул. Хрещатик, 7

Вартість: від 130 гривень

Київський музей медуз Фото: Київський музей медуз

Музей медуз – це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися науковий фільм, подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сон та полювання.

Медузи легко адаптуються під нові умови існування та потихеньку завойовують океан. А ще медузи - самітники-хижаки, вони не спілкуються і не передають сигнали іншим живим істотам, у них немає серця, мозку та легень, вони можуть жити вічно, але мають безліч ворогів. Незабутні враження та яскраві емоції від відвідування музею медуз вам гарантовані.

Діти до 13 років можуть заходити до музею медуз лише у супроводі дорослих.

Київський океанаріум

Коли: до 31 грудня 2023 року, з 10:00 до 20:00

Де: Київський океанаріум "Морська казка", вул. Малишка, 3

Вартість: від 200 гривень

Київський океанаріум Фото: Київський океанаріум

Київський океанаріум «Морська казка» – це 2600 жителів морів та океанів, які чекають відвідувачів і готові вражати вашу уяву.

Перша експозиція стилізована під перекинутий дерев'яний корабель. В ілюмінаторах корабля, що затонув, розміщений справжній кораловий риф з його природними жителями. З корабля гості потрапляють у світ Амазонії, а також перлину «Морської казки» – відкритий басейн із морськими скатами, рибами-білками та акулами.

Далі – справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче – акули та черепахи до вас так близько, лише на відстані руки!

Окрім цього на вас чекає багато сюрпризів та несподіваних зустрічей з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Також ви можете стати свідком ексклюзивного шоу - шоу годування акул та морських черепах, яке проходить щовівторка та щоп'ятниці о 15:00.

"Зимова країна на ВДНГ"

Коли: до 26 лютого, з 12.00 до 21.00

Де: ВДНГ, пр. Глушкова, 1

Вартість: 280 гривень

Тут встановлять новорічну ялинку, а також відкриють ковзанку, гірку, резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації.

Цьогорічну "Зимову Країну на ВДНГ" організатори вирішили провести під гаслом "Різдво не зупинити".

"Незважаючи на надскладну ситуацію в країні, ми не відмовляємося від важливої ​​місії — дарувати українцям позитив та добрі, яскраві емоції. Впевнені, що саме тепер – у темні часи – це те, що потрібно як ніколи. Ворог може тимчасово відібрати у нас світло, тепло, воду, проте ніхто й ніколи не відніме у нас право на нормальне життя та віру в добро", зазначають організатори.

Найбільша ковзанка країни

Коли: до 28 лютого, з 10.00 до 21.00

Де: Льодовий стадіон, вул. Глушкова, 9

Вартість : від 100 гривень +150 гривень оренда ковзанів

Найбільша ковзанка країни Фото: Найбільша ковзанка країни

На території працюватимуть комфортні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити. Відвідування локації не обмежується в часі, так що кататися ви можете досхочу.

Зазначимо, що учасникам бойових дій відвідування ковзанки буде безкоштовним, а пенсіонери та діти-сироти отримають знижку у розмірі 50% за наявності відповідного посвідчення.

10 Stand Up Коміків

Коли: 16 січня, початок о 18:30

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19-а

Вартість: 100 гривень

10 Stand Up Коміків Фото: 10 Stand Up Коміків

Цього вечора 10 молодих коміків виступатимуть по 6 хвилин і кожен із них поділиться з вами частиною свого життя за допомогою жартів. Коміки розповідають, як свої "топові" жарти, так і нові, які ви, можливо, почуєте першими.

На сцені: Сергій Афонський, Олесь Пінчук, Богдан Боярин, Веста Гунченко, Ігнатій Михайлюк, Марк Свиридюк, Ден Че, Руслан Колесник, Женя Лещенко та Алла Волкова.

Ведучий: Данило Кухар. Вік гостей: 18+. Частина від зібраних грошей піде на ЗСУ.

Таємниця темної матерії

Коли: 16 січня, початок о 20:00

Де: Київський планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 250 гривень

Таємниця темної матерії Фото: Таємниця темної матерії

Сьогодні ми знаємо, що Всесвіт наповнений таємничим клеєм – темною матерією. Ми знаємо, що вона є, але немаємо жодного уявлення про те, з чого вона зроблена.

Цей повнокупольний фільм познайомить вас із найбільшою загадкою сучасної астрофізики. Ви зрозумієте, чому ми знаємо, що темна матерія існує, і чому цей пошук є одним із найскладніших і найцікавіших, які може запропонувати наука.

Вистава "Доньки". Могилевська

Коли: 16 січня, початок о 19.00

Де: НАДТ ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 200 гривень

Вистава Фото: Вистава

Продюсером вистави виступила Нонна Кондрашова, яка також працювала над створенням моновистави «Я вдома».

Художник-постановник – Ольга Семешкіна.

"Доньки" - це спектакль про найголовніше в житті, про те, що важливо і близько кожному. Людина, якій можна сказати все і завжди… Мамо! Цю виставу я присвячую всім матерям!", - зазначає Могилевська.

Вистава-драма "Свої"

Коли: 17 січня, початок о 18:30

Де: НАДТ ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: 150 гривень

Вистава-драма Фото: Вистава-драма

Час дії – одна із ночей 1944 року, після придушення Словацького національного повстання. Десять городян-заручників кидають у покинутий кінотеатр.

Вони різні за своїм соціальним станом, але мають спільну рису – вони не дотримувалися комендантської години, згідно з якою забороняється пересуватися містом після сьомої вечора. Вони ще не знають, що в місті був скоєний замах на особистого охоронця коменданта і що для них це матиме дуже жахливі наслідки....

Великий StandUp концерт

Коли: 17 січня, початок о 19:00

Де: Освіторія хаб, вул. Московська, 2

Вартість: від 250 гривень

Великий StandUp концерт Фото: Великий StandUp концерт

Вечір вівторка потрібно проводити у гарному настрої та з посмішкою на обличчі, тим більше на сцені для вас виступатимуть чотири досвідчені коміки.

Лайн-ап: Слава Бу, Іван Бонь, Ярослав Прог та Влад Галицький.

Вистава-фентезі "Венздей"

Коли: 17 січня, початок о 18:00

Де: Дім Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість: від 250 гривень

Вистава-фентезі Фото: Вистава-фентезі

Похмура і дуже розумна дівчинка Венздей народилася в вельми незвичайній родині Аддамс, що відрізняється від простих людей своєю екстравагантністю та екстраординарними здібностями, а також своєрідним та лякаючим способом життя. Венздей підросла і тепер змушена вирушити на навчання до академії Nevermore, де студентка не так приділяє час навчанню, як розгадці жахливих давніх таємниць.

Чарівні декорації, чудові костюми, багатогранна і прониклива гра акторів перенесе вас до таємничої школи Nevermor і подарує незабутні емоції.

Viva Vivaldi

Коли : 18 січня, початок о 19:00

Де : Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 200 гривень

Viva Vivaldi Фото: Viva Vivaldi

У програмі яскраві, феєричні інструментальні та вокальні твори доповнені візуалізацією на великому екрані. Цей проект струшує, надихає та дарує радість кожному.

Завдяки майстерності виконавців оркестру, ви відчуєте справжню насолоду від музики. Зараз настав новий час, який диктує нам, нову реальність і тільки музика здатна збагатити внутрішній світ людини!

Майже інтелектуальне шоу

Коли: 18 січня, початок о 18:30

Де : Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 гривень

Майже інтелектуальне шоу Фото: Майже інтелектуальне шоу

"Майже інтелектуальне шоу" - це класичний формат від "Підпільного Стендапа": тут коміки відповідають на інтелектуальні питання ведучого – правильно чи смішно.

Ведучий – Свят Загайкевич.

А боротимуться за звання найрозумнішого коміка цього разу: Юра Коломієць, Світла Немонежина, Артур Петров та Дмитро Білоус.

Приходьте - тут можна буде не тільки неабияк посміятися, а й дізнатися багато нового!

LIZGUNOVA

Коли: 18 січня, початок о 18:00

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість : від 125 гривень

LIZGUNOVA Фото: LIZGUNOVA

Ольга Лізгунова (LIZGUNOVA) – колишня солістка гуртів "Скрябін" та "Пающіе Труси", лідер гуртів Liz Gun та Liz Gun Lite, музикант, автор та виконавець.

Її відмінною рисою є сильний та харизматичний вокал. Яскравості йому надає фірмова музика, яка вплітає у пісню об'ємне звучання фортепіано, потужні атмосферні гітарні рифи, мікс електронного саунду та звукових ефектів.

Чорний квадрат. Вистава "Хто кого хоче?"

Коли : 18 січня, початок о 18:00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 390 гривень

Чорний квадрат. Вистава Фото: Чорний квадрат. Вистава

Вистава «Хто кого хоче…?» розповість про випадкові та невипадкові зустрічі та їх дивовижні продовження; про почуття, що вимагають радикальних змін і не лише.

Вистава етюдна, яскрава, неймовірно смішна, але і лірічна одночасно. Якщо ви хочете від душі посміятися і добре провести час, то обов'язково завітайте на цей захід.

Вистава "7 розгніваних джентльменів"

Коли: 18 січня, початок о 18:00

Де: Театр Актор, вул. Велика Житомирська, 40

Вартість: від 100 гривень

Вистава Фото: Вистава

"Сім розгніваних джентльменів" - це антифеміністична комедія, в якій у нареченого з незрозумілих причин зривається весілля, і всі гості вирушають на пошуки справедливості.

Сім брутальних чоловіків, сигари, костюми, віскі, пістолет, добірна лайка, бійка, заручник і відверті розмови про секс... Чим же закінчиться зустріч цих семи розгніваних джентельменів?

Іван Жорноклей. Стендап- імпровізація "Сідай поговоримо"

Коли: 19 січня, початок о 19:00

Де: Dorothy pub, вул. Саксаганського, 16/43

Вартість: 250 гривень

Стендап- імпровізація Фото: Стендап- імпровізація

"Сідай поговоримо" - це фраза, яка змушує зібратися з думками. Не бійтеся її, адже говорити – це дуже важливо!

"У розмові народжується істина і я вам це доведу. Приходьте на мій сольний імпровізаційний виступ, де ми відкриємо один одному серця та душі", запрошує комік.

Важливо: 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ. Тривалість програми – 60-90 хвилин. Шоу-програма представлена ​​українською мовою. Рекомендується особам віком від 18 років.

Класика під зірками "Allegretto"

Коли: 19 січня, початок о 19:00

Де: Київський планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 250 гривень

Класика під зірками Фото: Класика під зірками

Київський Планетарій у рамках свого мистецького проекту «ARTSpace» разом із музикантами Almia music представляють мистецьку музичну програму «Allegretto».

Це фантазії, народжені живою музикою у синтезі з разючими повнокупольними проекціями у форматі 360 °С.

Аllegretto – програма для тих, хто надихається естетикою живого звучання та бажає відкрити для себе новий формат класичної музики.

"Реквієм" (Київська опера)

Коли: 19 січня, початок о 18:00

Де: Київська опера, вул. Межигірська, 2

Вартість: від 200 гривень

"Реквієм" Вольфганга Амадея Моцарта (1756-1791) належить до найбільших надбань музичної культури людства. Цьому твору судилося стати останнім у напрацюванні геніального композитора.

Історія написання «Реквієму» огорнута таємницею. Його замовив незнайомець, який бажав залишитися невідомим. Моцарт, вже хворий, відчував тривогу – йому здавалося, що він пише реквієм для себе самого....

Стендап та вино

Коли: 19 січня, початок о 18:00

Де: 32 Jazz Club, вул. Воздвиженська, 32

Вартість: від 350 гривень

Стендап та вино Фото: Стендап та вино

"Стендап та вино" - це чудова можливість підтримати власний моральний дух у компанії популярних українських коміків.

Для вас жартуватимуть: Макс Вишинський, Сергій Степанісько та Артур Петров.

Концерт рекомендований для глядачів віком від 18 років. Важливо: 25% передаємо на потреби ЗСУ.

Різдвяні симфонії

Коли: 19 січня, початок о 18:00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 300 гривень

Різдво симфонії Фото: Різдво симфонії

Легендарний композитор Мирослав Скорик та яскравий талант Івана Небесного створили розкішні симфонічні інтерпретації улюблених колядок та щедрівок. Вони передавалися через століття та стали невід'ємною складовою ідентифікації України у світі.

«Різдвяні Симфонії» пролунають у виконанні найвідомішого оркестру нашої країни – Національного симфонічного оркестру України під керівництвом знаменитого диригента Володимира Сиренка.

Юрій Великий. "Душевно по-домашньому"

Коли: 20 січня, початок о 19:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість: від 600 гривень

Юрій Великий Фото: Юрій Великий

Юрій Великий не потребує представлення. Гуморист, пародист, людина-емоція та буря в одному флаконі. Він відомий своєю участю у Кварталі-95 та гострими пародіями на найнеадекватніших політиків сьогодення.

"По-домашньому" - саме так називається його велике сольне шоу. Не обійдеться без імпровізацій, пародій та затишного вечора, наповненого жартами та сміхом, якого так не вистачає сьогодні.

Давайте посміємося в обличчя нашому ворожому сусідові і зберемо якнайбільше донатів на ЗСУ!

Підпільний Стендап XL

Коли: 20 січня, початок о 18:00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: 100 гривень

Підпільний Стендап XL Фото: Підпільний Стендап XL

Це справжній подарунок для любителів нової української комедії та чудовий початок для тих, хто ще не знайомий зі стендапом.

Цього вечора на сцені найсміливіші стендап-коміки міста Києва: Свят Загайкевич, Антон Тимошенко, Настя Зухвала, Сергій Чирков та Олександр Качура.

Важливо: 25% від зібраних коштів буде направлено на потреби ЗСУ.

Комедія "Розпусник"

Коли: 20 січня, початок о 17:00

Де: Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 300 гривень

Комедія Фото: Комедія

Комедія "Розпусник" відтворює лише один день із життя французького філософа Дені Дідро. Чоловік та жінки: філософ та коханка; філософ та дружина; філософ та донька; філософ та подруга доньки; філософ та енциклопедія....

На вас чекає незабутня вистава з цікавим підтекстом.

Вистава "Москалиця"

Коли: 20 січня, початок о 17:00

Де: Київський національний академічний театр оперети, вул. Б. Васильківська, 53/3

Вартість: 300 гривень

Вистава Фото: Вистава

На перехресті між двома світовими війнами та сучасним світом стоїть стара занедбана хатинка. У ній живе Москалиця. Хтось називає її відьмою, хтось – знахаркою, а хтось – самотньою сиротою. Що відбувається в серці жінки, яку позбавили кохання з самого дитинства? Що насправді відбувається в серці, коли навколо злі язики, осуд та війна?

Ліда Лі. Вар'єте "Рояль" (Вік: 21+)

Коли: 20 січня, початок о 18:00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість : від 590 гривень

Ліда Лі. Вар'єте Фото: Ліда Лі. Вар'єте

Вар'єте-шоу "Рояль" складається з музичних та відвертих перформансів. Оригінальне аранжування, яскраві костюми, жива музика та спокусливі танцівниці – ось на цьому моменті вже можна купувати квитки!

На один вечір організатори шоу запрошують глядачів побачити з Парижем! Комфортна атмосфера, напівтемрява, зручне крісло, келих ароматного вина та привабливе шоу у найкращих традиціях.

Тут ви не побачите вульгарних постановок. Легкий еротизм перформансу та витончена сексуальність не залишать байдужим нікого.

Фізичний театр. Вистава "VINO"

Коли: 20 січня, початок о 18:30

Де: Київський академічний театр драми та комедії на лівому березі Дніпра, пр. Броварський, 25

Вартість: від 80 гривень

Вистава Фото: Вистава

На вас чекає фізичний театр. Тут мало слів, а все виражається завдяки рухам, символам та відчуттям. Мова тіла, ритм, музика, емоції...

Почуття - замість лінійного сюжету, а також неймовірні образи знайомі всім, ал передані зовсім по особливому.

Теги: куди піти в києві , куди піти у Києві ввечері , куди піти погуляти у Києві , куди піти у Києві після роботи , куди піти після роботи у Києві , афіша Київ , куди піти в києві погуляти , куди піти Київ , куди піти увечері , київ куди піти , куди піти цього тижня у Києві

  • 23 квiтня 10:11 Технічна магія Великодня: як створити свято без зайвих турбот    0
  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0