Джонні Депп та Ембер Херд: історія стосунків та подробиці конфлікту Джонні Депп та Ембер Херд: історія стосунків та подробиці конфлікту
Зірки

Джонні Депп та Ембер Херд: історія стосунків та подробиці конфлікту

Дарина Герасимчук 08 червня, 2022, 19:36
 0

Гучний судовий процес пронісся між кумиром мільйонів Джонні Деппом та його популярною коханою – актрисою Ембер Херд. Преса та фанати пари з величезним інтересом спостерігали за подробицями розлучення скандальної голлівудської родини.

Gloss.ua розповість як розпочиналася історія стосунків цієї шаленої пари і чим закінчилися довгі роки судових розглядів.

Знайомство

Кадр із фільму «Ромовий щоденник», Pinterest.com Фото: Кадр із фільму «Ромовий щоденник», Pinterest.com

2011 року пара вперше зустрілася на зйомках фільму «Ромовий щоденник». На той момент, Джонні Депп перебував у цивільному шлюбі зі співачкою Ванессою Параді понад 13 років. Вони виховували двох дітей – дочку Лізі-Роуз та сина Джека. Їхню сім'ю вважали ідеальною, Ванессі вдалося переконати чоловіка зав'язати зі шкідливими звичками та вести сімейний спосіб життя. Сама співачка стверджувала, що Джонні – прекрасний батько та ніжний чоловік.

Джонні Депп та Ванесса Параді, Stylecaster.com Фото: Джонні Депп та Ванесса Параді, Stylecaster.com

Тим часом Ембер Херд була перспективною актрисою, працювала в Лос-Анджелесі і близько трьох років зустрічалася з жінкою-фотографом Тасею Ван Рі. Одностатеві шлюби на той момент ще не були легалізовані в Каліфорнії, проте актриса зважилася на камінг-аут під час вечірки GLAAD Celebrates 25 Years Of LGB і заявила: «Я та, хто я є, і я не хочу приховувати цього, бо приховують те, що соромно, а мені не соромно, що я люблю жінку». Попри чутки, любовні стосунки не зав'язалися між акторами прямо на знімальному майданчику. Під час прем'єри «Ромового щоденника» восени 2011 року Ембер позувала фотографам у компанії своєї коханої Тасі ван Рей. Помітно дистанція між Ембер та Деппом почала коротшати під час промо-туру в Лондоні та Парижі.

Ембер Херд та Тася ван Рі, Marca.com Фото: Ембер Херд та Тася ван Рі, Marca.com

Я не міг викинути її з голови. Я постійно стежив за нею та за її графіком », – так описував свій стан після промо-туру Джонні. Варто зазначити, що виходи актриси на публіку були справді надзвичайні. Ембер була неймовірно красива і сексуальна у своїх вишуканих облягаючих вбраннях. Навряд чи це могло не справити враження на Джонні Деппа. При цьому він був упевнений, що зустрів споріднену душу: «Нас багато що пов'язує, але насамперед мене зачепило те, що вона пристрасна прихильниця блюзу. Я зіграв якусь стару блюзову пісеньку, а вона її впізнала», - розповідав захоплений кумир мільйонів.

Стосунки

Влітку 2012 року Джонні Депп та Ванесса Параді офіційно оголосили про розлучення після 14 років фактичного шлюбу. Приблизно в цей час Ембер Херд також розходиться зі своєю дівчиною Тасею ван Рі. Варто зазначити, що фільм «Ромовий щоденник» не отримав особливої уваги глядачів, а головним інфоприводом навколо кінокартини стали чутки про роман Деппа та Херд. Проте, Ембер швидко зрозуміла собі ціну і стала вдаватися до жіночих маніпуляцій, аби підштовхнути Джонні до відносин із гарантіями – до шлюбу. Вже через місяць актриса сказала, що їй потрібна пауза у стосунках, щоб зрозуміти, чого вона хоче. Звісно, закоханий Депп відразу повернув її.

Джонні Депп та Ембер Херд, Marca.com Фото: Джонні Депп та Ембер Херд, Marca.com

У січні 2013 Херд знову проробила цей же трюк і полетіла в Париж до французької моделі-бісексуалки Марі де Вільпен. Вдруге, Джонні довелося «попотіти» кілька місяців і як слід витратитися, щоб повернути Ембер. Актор відтворив бар із «Ромового щоденника» на своєму острові на Багамах, назвав на честь коханої пляж та обдарував її діамантовими прикрасами на суму 50 тисяч доларів.

Шлюб

Своїми іграми акторка все ж таки домоглася пропозиції руки та серця. У січні 2014 року на руці Ембер з'явилася обручка. Цілий рік поки готувалося весілля, Херд поводилася як зразкова наречена, відвідувала майбутнього чоловіка на зйомках, цілувалася з ним на публіку, а Депп продовжував смітити грошима в передчутті щасливого сімейного життя.

Весілля на Багамах, Popsuger.com Фото: Весілля на Багамах, Popsuger.com

Шлюб зареєстрували 3 лютого 2015 року в маєтку Деппа в Лос-Анджелесі. На церемонії була присутня навіть мама актора, яка була тяжко хвора на той момент, але все ж таки не хотіла пропустити весілля сина. Також, велика урочистість відбулася на Багамах, куди заради батька прилетіли і діти актора від першого шлюбу. Великим подивом для близьких друзів Деппа стало те, що він відмовився від складання шлюбного контракту, вважаючи це недоречним, коли йдеться про велике кохання.

Не дивно, що після весілля кар'єра нової місіс Депп відразу пішла в гору: вона з'явилася на обкладинках глянцевих журналів по всьому світу, отримала головну роль, відвідувала світські заходи і сяяла в променях слави. Тим часом журналісти стежили за тим, як Джонні знову почав прикладатися до пляшки, зривати зйомки та набирати зайву вагу.

З чуток, Ембер стала ще більш вимогливою у відносинах і часто погрожувала піти, якщо їй щось не подобалося. Депп намагався догоджати дружині, щоб не втратити її. Так він спочатку перейменував свою яхту «Ванесса», а потім і зовсім продав її, щоб не злити Ембер. Наприкінці літа 2015-го Херд знову почала відновлювати свої бісексуальні зв'язки та активно спілкуватися з фотографом та художником Йо Тіллетт Райт. Цей чоловік змінив стать для того, щоб стати жінкою. Ембер навіть залучила 16-річну дочку Деппа Лізі-Роуз у проект Йо, який підтримує ЛГБТ-спільноти. Після чого в ЗМІ замайоріли заголовки, про те, що дочка Джонні Деппа визнала себе лесбіянкою. Після цього випадку діти актора більше не спілкувалися з Херд, а Лізі-Роуз виправдовувалася перед пресою: «Мене неправильно зрозуміли».

Депп та Херд у січні 2016 року, Etonline.com Фото: Депп та Херд у січні 2016 року, Etonline.com

Осінь 2015-го та зима 2016-го пройшла без особливих інфоприводів, пара часто з'являлася на прем'єрах та інших заходах разом демонструючи досить теплі стосунки. Востаннє їх бачили разом під час візиту 18 квітня до австралійського суду. В Австралії на Ембер завели кримінальну справу за рік до цього через незадекларованих тварин - двох собак, яких актриса не зареєструвала на митному ветеринарному контролі під час подорожі. Херд відбулася великим штрафом та публічними вибаченнями.

Розлучення

Свій день народження 22 квітня 2016 року актриса відзначала без чоловіка, у компанії подруг. Вже у травні Ембер Херд подала на розлучення через 15 місяців шлюбу. Вона зажадала щомісячні аліменти у розмірі 50 тисяч доларів на дрібні витрати, хоча у шлюбі отримувала від чоловіка рівно вдвічі менше. Потім була заява про домашнє насильство, дівчина надала поліції свої фото з синцями на обличчі. Вона відмовилася від ідеї з аліментами і вимагала в судовому порядку одноразову виплату у розмірі 7 мільйонів доларів. При цьому актриса заявила, що гроші їй не потрібні і пообіцяла всю суму перевести на благодійність. Депп вчинив хитріше і самостійно перевів ці гроші у фонди, про які говорила Ембер, надавши їй квитанції як докази. Акторку це не влаштувало і вона вимагала переказати гроші особисто їй.

Після всього цього, репутація Джонні Деппа пішла на дно. Наприклад, його звільнили з фільму «Фантастичні тварі», а також із кількох інших проектів. Багато медійних людей засудили актора, а фільм за його участю «Аліса в Задзеркаллі» показав несподівано низькі касові результати. На його захист виступили колишня дружина Ванесса Параді та екс-подруга, актриса Вайнона Райдер.

Ембер Херд у суді, Ctpost.com Фото: Ембер Херд у суді, Ctpost.com

У колонці The Washington Post Ембер Херд заявила, що стала уособленням усіх жінок, які будь-коли зазнавали домашнього насильства. Вона продовжувала розповідати, що Джонні під час шлюбу ревнував її до колег, напившись, бив її, тягав по будинку за волосся, душив, а потім просив вибачення. За її словами, під час наркотичних та алкогольних загулів актор перетворювався на справжнього монстра і повністю втрачав контроль над собою.

У Голлівуді Джонні Деппа просто «відмінили» через образ «аб'юзера» і «тирана», що зміцнився. Тому у березні 2019 року він подав на Ембер до суду з метою відновити свою репутацію та заодно отримати компенсацію у розмірі 50 мільйонів доларів. У цей час, Daily Mail опублікував на сайті фрагменти аудіозапису розмови подружжя (на момент шлюбу), в якій Херд зізналася, що била чоловіка та жбурляла в нього посуд. Депп заявляв, що актриса сама провокувала сварки, билася з ним і згадував, як Херд зраджувала йому прямо в їхньому ліжку (причому з елементами збочення).

Психолог Ембер Херд заявила, що актриса страждає на посттравматичні стресові розлади через неодноразове сексуальне насильство, яке вона зазнавала під час відносин з Деппом.

Навесні 2021 року його адвокати представили в суді нові докази - відео з нагрудних камер поліцейських Лос-Анджелеса, які прибули до квартири акторів того дня, коли, за словами Херд, вона була побита своїм чоловіком. Однак на цих кадрах не було видно слідів погрому та бійки, про які заявляла актриса. Самі поліцейські також підтвердили, що не виявили ні тілесних ушкоджень, ні матеріальних збитків, ні інших свідчень злочину. А на відео, яке потрапило до Мережі, було видно, що Херд провокує чоловіка і відкрито морально над ним знущається.

Джонні Депп у суді, Marca.com Фото: Джонні Депп у суді, Marca.com

Перша гучна перемога Джонні Деппа в суді відбулася у серпні 2021 року, його адвокати зуміли довести, що Ембер не переводила 7 мільйонів доларів на благодійність, отримані нею під час судових розглядів та привласнила ці гроші собі. Актор і далі продовжив свою боротьбу за репутацію і публічно засуджував «культуру відміни»: «Ніхто з вас не в безпеці, - говорив він. — Достатньо одного висловлювання, щоб ви втратили підтримку. Таке сталося не лише зі мною, це трапилося з безліччю людей – чоловіків та жінок ». Пізніше суд надав адвокатам актора доступ до телефону Ембер Херд, за допомогою якого вони сподівалися довести фальсифікацію побиття.

У квітні цього року, напередодні нового судового процесу Ембер опублікувала лист, який багато шанувальників сприйняли як відступ від своєї позиції: « Як ви, можливо, знаєте, я буду у Вірджинії, де зустрічатимуся зі своїм колишнім чоловіком Джонні Деппом у суді. Джонні подає мене до суду за статтю, яку я написала в The Washington Post, в якій я розповіла про свій досвід домашнього насильства. Я ніколи не називала його імені, а лише писала про ціну, яку платять жінки за виступ проти чоловіків, які перебувають при владі. Я продовжую платити цю ціну, але, сподіваюся, коли ця справа закінчиться, я зможу рухатися далі, як і Джонні » – написала акторка.

І нарешті, 1 червня 2022 року цей довгий і заплутаний судовий процес, під час якого мільйони людей стали свідками брудних таємниць життя голлівудської сім'ї, добіг кінця: суд присяжних виніс рішення на користь Джонні Деппа, а Ембер Херд визнали винною у наклепі, за що вона має виплатити колишньому чоловікові 15 мільйонів доларів (нагадаємо, він просив $50 млн.). У свою чергу Джонні визнаний винним лише за одним пунктом з чотирьох (за законом про дифамацію) за зустрічним позовом Херд, йому доведеться заплатити лише 2 мільйони (позов був поданий на $100 млн.). На думку суду, слова Деппа про те, що колишня дружина вигадала історію для поліції під керівництвом її адвоката та публіциста, також є наклепом.

Чи справді це стане кінцем конфлікту – ніхто не знає. Адже вже сьогодні Херд через свого представника звинувачує Деппа в тому, що права жінок «рухаються назад» і перемога актора в суді позбавляє дівчат, які стали жертвами домашнього насильства, права на справедливість. Актрису розлютило тріумфальне відео Джонні Деппа в TikTok, де актор дякує публіці за потужну підтримку під час судового процесу і заявляє, що «рухатиметься вперед».

@johnnydepp

До всіх моїх потерпілих, життєдайних і беззастережних supporters. We've been everywhere together, we have seen everything together. Будьте нескінченні ті ж самі поїздки. We did the right thing together, all because you cared. І тепер, будуть всі рухатися перед тим. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way для того, щоб допомогти вам, інші не тільки заради того, що ви думаєте. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

 

Теги: розлучення , суд , Ембер Хьорд , Джонні Депп , Голлівуд

  • 15 травня 18:39 Позитив озвучив найбільший гонорар, який заробив із Дорофєєвою за виступ у Коломойського (відео)    0
  • 10 травня 15:16 Монатіка у центрі Києва зупинили працівники ТЦК (відео)    0
  • 09 травня 15:17 Відома американська актриса Хіларі Дафф поділилася кадрами домашніх пологів у басейні    0
  • 29 квiтня 15:57 У Парижі затримали актора Жерара Депардьє через звинувачення двох жінок у сексуальному насильстві    0
  • 27 березня 17:20 «У мене виросли крила»: українська співачка Таїсія Повалій подякувала Путіну за СВО    0
  • 25 березня 16:36 Аліна Гросу показала нові фото з весілля: фанати артистки впевнені, що її чоловіком став російський актор    0
  • 18 березня 17:18 Ксенія Мішина підтвердила чутки про новий роман, опублікувавши пікантні фото з чоловіком    0
  • 15 березня 16:57 Заміжня акторка та блогер Вікторія Маремуха зізналася, що закрутила роман із колегою по фільму    0
  • 14 березня 16:40 Екс-нападник київського «Динамо» та збірної України Артем Мілевський зізнався у зрадах та участі в оргіях    0
  • 08 березня 16:47 57-річний легендарний боксер Майк Тайсон повернеться на ринг: хто битиметься з екс-чемпіоном світу (відео)    0
  • 07 березня 15:58 Forbes склав топ-10 найбільш високооплачуваних акторів 2023 року    0
  • 23 лютого 15:40 Анджеліна Джолі кардинально змінила імідж і стала білявкою (фото)    0
  • 19 лютого 19:24 Оля Полякова нарвалася на критику в мережі через кліп, який знімала на тлі Меморіалу жертв Голодомору (відео)    0
  • 16 лютого 17:21 Меган Фокс образила українських жінок невдалим жартом (фото)    0
  • 13 лютого 15:58 Філіп Кіркоров приїхав до окупованої Горлівки виступати перед російськими військовими (відео)    0
  • 23 сiчня 16:57 Відомий український продюсер Юрій Бардаш отримав російський паспорт (фото)    0
  • 17 сiчня 16:39 Леонардо Ді Капріо вперше за довгий час помітили на побаченні з 25-річною супермоделлю (фото)    0
  • 15 сiчня 19:27 Хто отримав титул «Міс Америка 2024» і до чого тут Військово-повітряні сили США (фото)    0
  • 08 сiчня 14:14 Ілон Маск вживає ЛСД, кокаїн, екстазі, гриби та кетамін – WSJ    0
  • 04 сiчня 15:39 56-річна Памела Андерсон показала обличчя без макіяжу та фільтрів (фото)    0