Серіали та фільми від Netflix: 15 новинок липня Серіали та фільми від Netflix: 15 новинок липня
Кіно

Серіали та фільми від Netflix: 15 новинок липня

Дарина Герасимчук 05 липня, 2022, 18:49
 0

За даними першого кварталу 2022 року на Netflix підписано понад 220 мільйонів глядачів з усього світу! Крім цього, важко уявити кількість людей, які дивляться контент від Netflix на сторонніх платформах без підписки на сервіс.

Gloss.ua не залишить таку велику аудиторію без нових серіалів та фільмів від Netflix, прем'єри яких відбудуться у липні.

Серіали Netflix у липні 2022 року

Дивні дива / Stranger Things

Жанр : драма, жахи, фентезі

Прем'єра : 1 липня

Тривалість : 8 та 9 епізод (4-й сезон)

Рейтинг IMDb : 8.7

4-й сезон популярного науково-фантастичного серіалу у жанрі жахів вийшов наприкінці травня. А інтригуюча кінцівка сезону була представлена першого дня липня. Події серіалу відбуваються у 80-ті роки в невеликому провінційному місті Хоукінс, штат Індіана. Спокій маленького містечка порушує таємниче зникнення одного зі співробітників місцевої лабораторії, що належить департаменту енергетики США. Через деякий час на тому ж місці пропадає 12-річний хлопчик Вілл, який їхав велосипедом додому. Дізнавшись про зникнення товариша, друзі Вілла вирішують розпочати власне розслідування і незабаром вони зрозуміють, що у місті відбуваються дуже дивні справи.

Control Z. Скасування дії / Ctrl + Z

Жанр : драма, трилер

Прем'єра : 6 липня

Тривалість : 8 епізодів (3-й сезон)

Рейтинг IMDb : 6.9

Новий сезон мексиканського драматичного серіалу з елементами детективного розслідування продовжить розповідати про бурхливе життя учнів Національної школи, секрети яких несподівано опублікували в інтернеті. Життя кожного персонажа виставлено на загальний огляд якимсь невідомим хакером. Одна з учениць школи – Софія не збирається терпіти це свавілля та вирішує самостійно провести розслідування. Дівчина готова на все, щоб з'ясувати особистість хакера, але вона навіть не підозрює, з чим їй доведеться зіткнутися.

Бу, сучко / Boo, Bitch

Жанр : комедія, фентезі

Прем'єра : 8 липня

Тривалість : 8 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb : -

Комедійний міні-серіал розповість історію двох подруг-старшокласниць Еріки та Джії. У передчутті випускного вони мають намір вдосталь повеселитися. Якось увечері вони вирушають гуляти та весело проводять час, але раптово Еріку насмерть збиває автобус. Однак, дівчина продовжує жити у вигляді привиду у плоті, незважаючи на наявність трупа. Чому так сталося Еріці ще належить розібратися, ну а поки що - вона вирушає до школи.

Симфонія / Sintonia

Жанр : драма, музика, трилер

Прем'єра : 13 липня

Тривалість : 1+ епізод (3-й сезон)

Рейтинг IMDb : 6.7

Третій сезон бразильського кримінально-драматичного серіалу продовжить розповідь про хлопця на ім'я Доні, який мріє про кар'єру фанк-виконавця. Батьки віддають його до приватної школи, де він виявляє інтерес до творчості та мріє вирватися з бідності, яка оточує його у рідному Сан-Пауло. Поступово в стінах елітної школи Доні дізнається про нелегальні способи заробітку, які приносять великі гроші, а його приятель Нандо недовго роздумуючи, пов'язується з представниками кримінального світу. Хлопці також товаришують із дівчиною Ритою, сиротою, яка росла без матері. І вона всерйоз переймається долею своїх друзів.

Кунг-фу Панда: Лицар Дракона / Kung Fu Panda: The Dragon Knight

Жанр : мультфільм, бойовик, пригоди

Прем'єра : 14 липня

Тривалість : 11 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb : -

Незграбний майстер кунг-фу на ім'я По вирушає у навколосвітню подорож у компанії англійського лицаря на ім'я Бродячий Клинок. Їм доведеться вкотре залишити дім та кинутися на захист світу. Цього разу протистоятимуть їм дві ласки, які вирішили заволодіти колекцією найпотужнішої зброї. Звичайно ж, відважна панда всіма силами перешкоджатиме їм здійснити задумане.

Обитель Зла / Resident Evil

Жанр : бойовик, жахи, фантастика

Прем'єра : 14 липня

Тривалість : 8 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb : -

Франшиза Resident Evil добре заходить фанатам у форматі відеоігор, проте з екранізацією ідеї не все так добре. Netflix вирішили перенести культову історію про зомбі у формат серіалу зі своєрідномим переосмисленням. Сюжет розповість про дочок Альберта Вескера, людину, яка керує поширенням зомбі-вірусу. Дії відбуватимуться у двох часових періодах: на початку епідемії і через 14 років, коли живими залишиться лише кілька мільйонів людей.

Фарзар / Farzar

Жанр : мультфільм, бойовик, пригоди

Прем'єра : 15 липня

Тривалість : 10 епізод (1-й сезон)

Рейтинг IMDb : -

Мультфільм для дорослих розповість історію принца Файкла, який живе у людській колонії на чужій планеті. Він клянеться звільнити планету від будь-якого зла, але незабаром дізнається, що він сам довгий час жив у брехні, а найжорстокіший лиходій – його власний батько.

Вірджин Рівер / Virgin River

Жанр : драма, мелодрама

Прем'єра : 20 липня

Тривалість : 12 епізодів (4-й сезон)

Рейтинг IMDb : 7.4

У четвертому сезоні американського драматичного серіалу глядачі побачать продовження історії про молоду медсестру Мелінду Монро, яка розпочинає нове життя у мальовничому містечку Вірджин Рівер. Намагаючись забути своє минуле, вона старається ужитися в новому місці, де все таке незнайоме і чуже. На своєму шляху вона зустрічає чоловіка на ім'я Джек, який володіє баром у цьому загадковому містечку. Саме він допомагає молодій медсестрі залікувати душевні рани і освоїтися на новому місці, зовсім не підозрюючи, що чекає на них далі…

Світ Юрського періоду: Крейдовий табір / Jurassic World: Camp Cretaceous

Жанр : мультфільм, бойовик, фантастика

Прем'єра : 21 липня

Тривалість : 10 епізодів (5-й сезон)

Рейтинг IMDb : 7.5

Американський науково-фантастичний анімаційний серіал розповідає про події під час та після Світу Юрського періоду. У центрі сюжету – шість підлітків, які весело проводять час в інноваційному таборі на острові Нублар, бігаючи по мотузяних сходах та розглядаючи диплодоків. Одного разу всі вольєри в парку виявляються відкритими, динозаври вириваються на волю, а підліткам доведеться навчитися виживанню разом.

Колишній / Uncoupled

Жанр : комедія, мелодрама

Прем'єра : 29 липня

Тривалість : 8 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb : -

«Uncoupled» - це нове шоу від творців «Сексу у великому місті» та «Американської сімейки» з Нілом Патріком Харрісом у головній ролі. Майкл вважає своє життя ідеальним, як раптом від нього йде чоловік після 17 років шлюбу. Одночасно Майкл стикається з двома кошмарами: розлучення зі своєю другою половинкою і те, що він раптово виявився самотнім сорокарічний геєм у Нью-Йорку.

Фільми Netflix у липні 2022 року

Привіт, бувай і все, що між ними / Hello, Goodbye, and Everything In Between

Жанр : драма, комедія, мелодрама

Прем'єра : 6 липня

Тривалість : 84 хвилини

Сюжет фільму заснований на однойменному романі Дженніфер Сміт, в якому для Клер і Ейдана закінчилися безтурботні шкільні дні, і тепер вони повинні вирушити в більш серйозне життя, перед яким вони вирішили розлучитися. Залишилася лише одна ніч разом, після якої вони вирушать у коледжі. Саме ця ніч і стане для них найскладнішим випробуванням. Вони заново проживуть усі ті моменти, які супроводжували їхні прекрасні стосунки і з головою поринуть у вир любовних почуттів.

Морське чудовисько / The Sea Beast

Жанр : мультфільми, комедія, пригоди

Прем'єра : 8 липня

Тривалість : 119 хвилин

Сюжет фільму Кріса Вільямса розгортається за часів, коли величезні монстри жили в глибинах морів, а мисливці на них вважалися прославленими героями. Одним із таких героїв був легендарний капітан Джейкоб Холланд, який хоробро пускався у бій із морськими монстрами і разом зі своєю вірною командою звільняв шляхи для кораблів. Якось на його судно таємно проникає маленька дівчинка Мейсі та перевертає його життя з ніг на голову.

Переконання / Persuasion

Жанр : комедія

Прем'єра : 15 липня

Тривалість : 109 хвилин

В основі сюжету однойменний роман Джейн Остін 1817 року. Очікується, що фільм стане сучасною адаптацією у комедійному жанрі. 27-річна Енн Еліот розриває стосунки з капітаном Фредеріком Вентвортом на вимогу своєї сім'ї, оскільки він не має знатного походження. Через сім років вони знову зустрінуться. Чи вдасться головній героїні залишити минуле позаду чи вона все ж таки дасть волю почуттям?

Сіра людина / The Gray Man

Жанр : бойовик, трилер, пригоди

Прем'єра : 22 липня

Тривалість : 129 хвилин

Шпигунський трилер із Райаном Гослінгом, Крісом Евансом та Аною де Армас став найдорожчим проектом сервісу з бюджетом у 200 мільйонів доларів. У сюжеті - колишній агент ЦРУ Курт Джентрі після конфлікту з начальством йде зі служби та стає найманим убивцею. Використовуючи свої навички, він з легкістю справляється зі своєю роботою і швидко стає найкращим кілером у світі, отримавши прізвисько Сіра людина. Його справжня особистість невідома нікому, окрім його колишнього колеги Ллойда Хенсена, який має намір повернути його ЦРУ будь-якою ціною.

Пурпурові серця / Purple Hearts

Жанр : драма, мелодрама, музика

Прем'єра : 29 липня

Тривалість : 122 хвилин

Молода дівчина Кессі – співачка та автор пісень, яка мріє про славу та успішну кар'єру, але поки що працює в барі. Люк – морський піхотинець, який найбільше у житті цінує порядок та дисципліну. Вони абсолютно різні, але все ж таки вирішують одружитися через військову вигоду. Трапляється трагедія і межа між реальністю і вдаванням починає стиратися.

 

Теги: трилер , комедія , драматургія , липень 2022 , серіали , мультфільми , Фільми , Netflix

  • 30 квiтня 19:23 Disney представив трейлер приквела "Короля Лева": мультфільм про молодого Муфаса (відео)    0
  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0