Серіали та фільми від Netflix: 16 новинок, які вийшли у вересні Серіали та фільми від Netflix: 16 новинок, які вийшли у вересні
Кіно

Серіали та фільми від Netflix: 16 новинок, які вийшли у вересні

Дарина Герасимчук 03 жовтня, 2022, 16:48
 0

У таку похмуру погоду хочеться все більше часу проводити вдома в затишній атмосфері. Ніщо так не розважить ваші домашні посиденьки, як нові прем'єри серіалів і фільмів від Нетфлікс.

Gloss.ua розповість усе про новинки Netflix, які вийшли у вересні цього року.

Серіали Netflix у вересні 2022 року

Кролик-самурай: Хроніки Усагі / Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles

Жанр : мультфільм, бойовик, комедія, пригоди

Прем'єра : 1 вересня

Тривалість : 2 сезон (10 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.5

Мультсеріал заснований на популярних коміксах Usagi Yojimbo Стена Сакаї в першому сезоні розповів історію антропоморфного кролика-самурая Юічі Усагі, який знаходить нових друзів-воїнів і разом із ними захищає своє місто від монстрів екай, ніндзя та злісних прибульців. У другому сезоні Усагі зі своєю командою перестають воювати з екаями і насолоджуються миром, проте це триватиме недовго, на них чекають нові виклики. Варто зазначити, що мультсеріал увійшов до десятки найкращих дитячих серіалів у більшості країн світу, а глядачі відзначають чудову роботу головного художника Кханг Ле над ефектною графікою.

Диявол у Огайо / Devil in Ohio

Жанр : детектив, драма, жахи, трилер

Прем'єра : 2 вересня

Тривалість : 1 сезон (8 епізодів)

Рейтинг IMDb: 5.9

Для любителів тягучих похмурих трилерів Нетфлікс презентував серіал, натхненний реальними подіями і заснований на однойменному романі Дарії Полатін. Сюжет розповість історію Сюзанни Метіс, яка працює психіатром в одній із лікарень штату Огайо. Одного разу вона вирішує прихистити одну з пацієнток на ім'я Мей, яка не має жодних документів, але на тілі є сліди насильства. Незабаром виявиться, що Мей втекла із сатанинської секти, члени якої вже розшукують дівчину. Чим обернеться для Сюзанни та її сім'ї присутність у будинку особи з таємничого культу?

Недосконалі / The Imperfects

Жанр : бойовик, детектив, драма, пригоди, фентезі

Прем'єра : 8 вересня

Тривалість : 1 сезон (10 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.3

Погодившись взяти участь у експериментальній генній терапії, Еббі, Тільда та Хуан несподівано отримують надлюдські здібності та жахливі побічні ефекти, після чого вирішують об'єднати зусилля, щоб вистежити вченого, винного у провалі експерименту. Заручившись підтримкою блискучого академіка Сідні Берк, трійця вирушає до смертельно небезпечної подорожі на пошуки доктора Алекса Саркова та способу вилікуватися. Тим часом Сарков налаштований довести розпочатий експеримент до кінця.

Кобра Кай / Cobra Kai

Жанр : бойовик, драма, комедія, спорт

Прем'єра : 9 вересня

Тривалість : 5 сезон (10 епізодів)

Рейтинг IMDb: 8.5

Телесеріал з елементами драми, комедії та бойових мистецтв заснований на фільмі 1984 року «Хлопець-каратист». Дія серіалу розгортається через 34 роки після подій фільму. Колись головний герой Джонні Лоуренс був справжнім хуліганом, але тепер став типовим невдахою, який збанкрутував і не знає, що робити зі своїм життям. Коли він думає, що немає жодного варіанта для успішного розвитку подій, він починає подумувати над тим, щоб знову відкрити школу «Кобра Кай», де можна було б навчати недосвідчених хлопців карате. У п'ятому сезоні на школу чекають зміни, а Джонні разом із союзниками - чекає битва, яка вийде за межі татамі.

Кіберпанк: Біжучі краєм / Cyberpunk: Edgerunners

Жанр : аніме, бойовик, пригоди, трилер, фантастика

Прем'єра : 13 вересня

Тривалість : 1 сезон (1-й епізод)

Рейтинг IMDb: 8.6

Польсько-японський серіал у жанрі кіберпанк, заснований на відеогрі Cyberpunk 2077 від CD Projekt Red, отримав масу позитивних відгуків від глядачів за персонажів, анімацію та розширення світу. Шоураннерами шоу виступили Єсікі Уса та Масахіко Оцука, які свого часу працювали над проектами «Зоряні війни: Бачення» та «Академія відьмочок». Головний герой - бездомний хлопець на ім'я Девід Мартінес, який намагається вижити у світі, схибленому на нових технологіях та різноманітних імплантах. Мати Девіда робить все можливе для сина і ледве зводить кінці з кінцями заради його освіти. Якось вона потрапляє у вуличну перестрілку та вмирає у лікарні через погану страховку. Девід ставить собі експериментальний імплантат, який значно підвищує його бойові характеристики та стає найманцем.

Собаки у космосі / Dogs in Space

Жанр : мультфільм, бойовик, комедія, пригоди, сімейний

Прем'єра : 15 вересня

Тривалість : 2 сезон (10 епізодів)

Рейтинг IMDb: 7.1

Земля в небезпеці, і вчені, що зневірилися, посилають у космос команду генетично модифікованих собак на пошуки придатного для людства середовища проживання. Досліджуючи планети, які можуть підійти для людей, дослідний шатл «Плутон» на чолі з Бардаком (чарівним коргі) стикаються з однією проблемою за іншою. Крім того, люди розробили програму, яка впливає на розум собак. Ворожі інопланетяни, космічні пірати, перевертні, роботи та інші труднощі чекають на команду «Плутон» у безкрайньому космосі.

Санто / Santo

Жанр : бойовик, драма, трилер

Прем'єра : 16 вересня

Тривалість : 1 сезон (6 епізодів)

Рейтинг IMDb: 5.0

Сюжет серіалу зосереджений на пошуках Санто - найбільш розшукуваного наркобарона Латинської Америки, вплив якого поширюється по обидва боки Атлантичного океану. Двоє поліцейських по різні береги Атлантики починають відчайдушне полювання на таємничого міжнародного наркоторговця. Злочинець відомий своєю жорстокістю та окультними способами вбивств, проте абсолютно ніхто не знає як він виглядає, що робить завдання з його затримання майже нездійсненним. Ернесто Кардона з федеральної поліції Бразилії, що йде кривавим слідом, перебирається в Мадрид. Тут він починає співпрацювати з досвідченим детективом Мігелем Мілланом, щоб спільними зусиллями спробувати розкрити особистість Санто.

Доля: Сага Вінкс / Fate: The Winx Saga

Жанр : бойовик, драма, пригоди, фентезі

Прем'єра : 16 вересня

Тривалість : 2 сезон (7 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.9

Підлітковий веб-серіал, заснований на популярному мультсеріалі «Клуб Вінкс», був представлений глядачам у січні 2021 року на стрімінговому сервісі Нетфлікс і був переглянутий 57 мільйонами глядачів за перші 28 днів після релізу. У центрі сюжету чарівний коледж Алфея та п'ять учениць, які стають сусідками по кімнаті: Блум, Стелла, Муза, Аїша та Терра. Коли раптово за стінами школи з'явиться давнє могутнє зло, п'ять фей будуть змушені випробувати свої чарівні сили, борючись із ворогом. У другому сезоні, реліз якого відбувся у вересні цього року, учні Алфея переживають серйозні випробування, поки загроза підкрадається ще ближче.

Імператриця / The Empress

Жанр : драма, історичний, мелодрама

Прем'єра : 29 вересня

Тривалість : 1 сезон (6 епізодів)

Рейтинг IMDb: 7.9

ХІХ століття. Елізабет фон Віттельсбах – молода принцеса Баварії та самовпевнена жінка, яка випередила свій час та повстала проти жорстких правил королівського двору. Одного разу Елізабет зустрічає Франца Йосипа - амбітного та впливового імператора Австро-Угорщини, що відіграє важливу роль у формуванні сучасної Європи. Випадкова зустріч переростає в історію великого кохання, але на тлі ревнощів, інтриг та закулісного протистояння за владу, що розгортається при королівському дворі, юна Елізабет змушена відчайдушно боротися не лише за своє кохання, а й за власне майбутнє.

Фільми Netflix у вересні 2022 року

Кохання на віллі / Love in the Villa

Жанр : комедія, мелодрама

Прем'єра : 1 вересня

Тривалість : 115 хвилин

Рейтинг IMDb: 5.3

Для любителів легких романтичних комедій Нетфлікс випустив фільм із Томом Хоппером та Кет Грем у головних ролях. За сюжетом молода жінка після розриву стосунків вирушає у подорож до Верони, Італія. На місці виявляється, що заброньована нею вілла була заброньована двічі, і тепер їй доведеться ділити відпустку із цинічним британцем.

Дім на хвилях / Drifting Home

Жанр : сімейний, аніме, пригоди, драма

Прем'єра : 16 вересня

Тривалість : 120 хвилин

Рейтинг IMDb: 6.3

Це третій повнометражний аніме-фільм від студії Colorido, відомої за фільмами «Вусатий геть» та «Шосе пінгвінів». Drifting Home виходить за рамки симпатичного аніме, демонструючи унікальний художній стиль. Два незграбні шестикласники Нацуме і Косуке опиняться в плавучому будинку посеред таємничого моря. Потім фільм розповість нам про те, як ці діти повернуться у нормальний світ.

Помстися за мене / Do Revenge

Жанр : комедія

Прем'єра : 16 вересня

Тривалість : 118 хвилин

Рейтинг IMDb: 6.4

Оригінальна чорна комедія про подвійну помсту в стилі Альфреда Хічкока розповість про двох старшокласниць, які об'єднуються через спільне лихо: їхня репутація зруйнована через безглузді ситуації. Елеонор (Майя Хоук) оббрехала подруга, сказавши, що дівчина намагалася насильно поцілувати її, а хлопець Дреї (Каміла Мендес) злив у Мережу ролик, де кохана танцює топлес. Героїні у деталях продумають складний план, де кожна помститься за приниження кривднику подруги.

Лу / Lou

Жанр : бойовик, кримінал, драма, трилер

Прем'єра : 23 вересня

Тривалість : 107 хвилин

Рейтинг IMDb: 6.1

Під час бурі було викрадено маленьку дівчинку. Її мама Анна просить сусідку Лу відкласти свої справи та зайнятися пошуками викрадача. Щоб знайти дівчинку, загадкова та нелюдима пенсіонерка розлучається зі спокійним життям і виходить на бій зі стихією та своїм темним минулим.

Афіна / Athena

Жанр : бойовик, драма, трилер

Прем'єра : 23 вересня

Тривалість : 119 хвилин

Рейтинг IMDb: 6.8

Фільм французького режисера Ромена Гавраса було представлено у вересні 2022 року на 79-му Венеціанському кінофестивалі. Дія фільму відбувається в одному із кримінальних районів Парижа під назвою Афіна. Його герої – представники етнічної діаспори, які влаштовують заворушення. На тлі протистояння місцевих жителів та поліції розгортається боротьба між трьома братами, військовослужбовцем, наркодилером, який намагається врятувати свій бізнес, та організатором заворушень. Головний герой Абдель намагається об'єднати двох інших братів, проте сутички з поліцією продовжуються і запускають ланцюг трагічних подій.

Блондинка / Blonde

Жанр : біографія, драма, детектив

Прем'єра : 28 вересня

Тривалість : 167 хвилин

Рейтинг IMDb: 5.6

Художній фільм режисера Ендрю Домініка у жанрі психологічної драми, що розповідає про життя Мерилін Монро, є екранізацією однойменного роману Джойс Керол Оутс. Головну роль у фільмі зіграла кубино-іспанська актриса Ана де Армас. Світова прем'єра відбулася у рамках конкурсної програми 79 Венеціанського кінофестивалю та отримала змішані відгуки від критиків. При цьому картина не є біографічною, а є художньою інтерпретацією біографії актриси.

Ентергалактик / Entergalactic

Жанр : мультфільм, комедія, мелодрама, музика

Прем'єра : 30 вересня

Тривалість : 93 хвилини

Рейтинг IMDb: 7.5

Спочатку «Ентергалактик» мав вийти у форматі серіалу, але за місяць до релізу творці повідомили, що на глядачів чекає спешл. Репер Kid Cudi виступив одним із авторів сценарію, озвучив головного героя та випустив альбом «Entergalactic» разом із саундтреком до анімаційного проекту. Сюжет присвячений пригодам молодого дизайнера одягу на ім'я Джабарі (Кід Каді), який переїжджає до Нью-Йорка, щоб пробитися в індустрію моди. Наполеонівські плани може порушити раптова зустріч: Джабарі знайомиться із сусідкою Медоу (Джесіка Вільямс), яка захоплюється фотографією. Тепер герой стикається з моральною дилемою - чи сфокусуватися на кар'єрі, чи дозволити почуттям взяти гору.

Теги: Netflix , Netflix , серіали Netflix , фільми Netflix , найкращі серіали 2022 , нові фільми 2022

  • 30 квiтня 19:23 Disney представив трейлер приквела "Короля Лева": мультфільм про молодого Муфаса (відео)    0
  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0