Найкращі серіали червня 2022: топ-10 серіалів цього місяця (трейлери) Найкращі серіали червня 2022: топ-10 серіалів цього місяця (трейлери)
Музика та кіно

Серіали червня: 13 найочікуваніших новинок місяця

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 14 червня, 2022, 18:20
 0

У червні стрімінгові платформи не забувають про своїх глядачів та продовжують радувати шанувальників серіалів великою кількістю новинок.

Більше актуальних новин – на каналі Gloss.ua в Telegram.

Gloss.ua підготував для вас найочікуваніші серіали травня 2022 року. На вас чекають трилери, наукова фантастика, яскраві продовження улюблених серіалів і нові амбітні проекти.

"Хлопаки/The Boys"

Дата виходу: 3 червня

Сезон: 3 сезон

Жанр: чорна комедія

Платформа: Amazon Prime Video

Події серіалу розгортаються у Всесвіті, де люди з надможливостями стали зірками-супергероями. Вони працюють на могутню корпорацію, яка прагне лише грошей. Якщо вони й рятують людей, то лише заради того, щоб отримати ще більше рекламних контрактів. Супергерої в серіалі справжні зірки, але при цьому неприємні та зухвалі люди, яким на всіх начхати.

Колишній агент ЦРУ Біллі Бутчер збирає свою команду, щоб протистояти супергероям-лицемірам. Загін отримав неофіційну назву "Пацани".

У третьому сезоні творці обіцяють ще більше екшену, дорослого гумору, кровавих бійок та викриттів сучасного суспільства.

"Ірма Веп/ Irma Vep"

Дата виходу: 6 червня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, трилер

Платформа: HBO

Американська телеадаптація однойменного фільму Олів'є Ассайаса 1996 року «Ірма Веп».

Міра – американська кінозірка, яка приїжджає до Франції, щоб взяти участь у зйомках рімейку німого французького фільму «Вампіри». Їй запропонували зіграти головну роль та перевтілитись в Ірму Веп. Ось тільки поступово різниця між самою актрисою та її персонажем починає розмиватись, зливаючись у єдине ціле...

"В темряві/ In the Dark"

Дата виходу: 6 червня

Сезон: 4 сезон

Жанр: детектив, кримінал

Платформа: The CW

Мерфі Мейсон – дівчина з непростим характером, чиє життя складається неблагополучно з самого дитинства. Вона не звикла довіряти людям і є яскраво вираженою антисоціальною особистістю. Мерфі в 14 років втратила зір через рідкісне генетичне захворювання. Після цього вона почала руйнувати власне життя та шукати порятунок в алкоголі та наркотиках.

Згодом, дівчині за підтримки близьких вдається позбавитися залежностей, а також вона знаходить друга - Тайсона Паркера, наркодилера, який врятував беззахисну дівчинку від пограбування в кримінальному районі. В один із вечорів, вигулюючи собаку, героїня натикається на бездиханне тіло в якому впізнає на дотик свого приятеля. Шокована знахідкою, вона викликає поліцію, але тіло зникає. Мерфі ніхто не вірить крім патрульного офіцера Діна, адже його дочка Хлоя також позбавлена ​​можливості бачити. Разом вони розпочинають вести розслідування.

У четвертому сезоні ця кримінальна історія повністю завершиться.

"Міс Марвел"/ Ms Marvel

Дата виходу: 8 червня

Сезон: 1 сезон

Жанр: фантастика

Платформа: Disney+

За сюжетом 16-річна американка пакистанського походження, мусульманка з Джерсі Камала Хан є великою шанувальницею Капітана Марвела. Після впливу Тумана Терригена, який був випущений правителем надлюдей Чорним Громом, він пробудив у людях древні гени. В результаті цього Камала отримала відразу кілька надздібностей і стала Міс Марвел.

"Перше вбивство / First Kill"

Дата виходу: 10 червня

Сезон: 1 сезон

Жанр: детектив, драма, жахи 

Платформа: Netflix 

На перший погляд Джульєтт - звичайна старшокласниця, яка насправді належить до могутнього стародавнього роду вампірів. Щоб пройти обряд ініціації, дівчині необхідно вперше вбити людину. Її жертвою мала стати нещодавно переїхавша до міста Каліопа, яка виявилася спадковою мисливицею на вампірів, їй також доручено вчинити своє дебютне вбивство. У протистояння двох різних світів несподівано втручається кохання. Чи допоможе воно дівчатам уникнути першого вбивства?

"Гострі картузи"

Дата виходу: 10 червня

Сезон: 6 сезон (останній)

Жанр: драма, кримінал

Платформа: BBC

Британський серіал про кримінальний світ Бірмінгема 20-х років минулого століття, в якому багатолюдна родина Шелбі стала однією з найжорстокіших і найвпливовіших гангстерських банд повоєнного часу. Фірмовим знаком угруповання, що промишляло грабежами та азартними іграми, стали зашиті в козирки леза.

За сюжетом засновник вуличної банди «Гострі козирки» Томас Шелбі будував свою злочинну імперію не зважаючи ні на що. У нових епізодах Томас Шелбі зіткнеться з лідером британських фашистів Освальдом Мослі, а також із загадковим новим персонажем. Їхня битва за життя проходитиме як на вулицях, так і на політичній арені.

"Темні вітри/Dark Winds"

Дата виходу: 12 червня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, асихологічний трилер

Платформа: AMC+

Серіал був створений за мотивами однойменної серії книг. Дія "Темних вітрів" відбувається у 1970-х роках на Південному Заході США, а головні його герої – поліцейські-індіанці, які розслідують серію жорстоких загадкових вбивств, які викликають у слідчих велику кількість питань.

"Дурень від Бога / God's Favourite Idiot" 

Дата виходу: 15 червня

Сезон: 1 сезон

Жанр: комедія, фантастика

Платформа: Netflix 

Кларк – рядовий спеціаліст техпідтримки. Одного разу його життя змінюють дві важливі події: він зав'язує службовий роман із колегою Емілі та водночас стає посланцем самого Господа. І все це - в умовах апокаліпсису, що насувається. Здається, що душка Кларк – останній, кого Бог покличе для боротьби зі злом. Тепер, щоб врятувати світ, він повинен заручитися підтримкою вірних друзів та коханої. 

"Старий/ The Old Man"

Дата виходу: 16 червня

Сезон: 1 сезон

Жанр: бойовик, детектив

Платформа: FX

Детективний серіал "Старий" знятий за однойменним романом Томаса Перрі. Ден Чейз — оперативник ЦРУ, який уже давно залишив службу. Якось на порозі його будинку з'являється група вбивць, надісланих усунути Чейза, і він розуміє, що минуле знову нагадало про себе. Щоб зберегти своє життя Чейз тепер має знову взятися за зброю.

"Академія Амбрелла / The Umbrella Academy"

Дата виходу: 22 червня

Сезон: 3 сезон

Жанр: драма, бойовик, комедія, кримінал, фантастика

Платформа: Netflix 

У 1989 році у різних куточках планети одночасно народили 43 жінки. Дивним було те, що жодна з них не була вагітною. Діти, що раптово з'явилися на світ, виявилися володарями суперздібностей. Харгрівз – ексцентричний мільярдер бере під опіку цих дивовижних дітей та відкриває академію «Амбрела», де вони розвивають свої здібності, щоб згодом стати борцями зі злом. Подорослішавши, діти роз'їжджаються в різні міста і команда розпадається. Проте загадкова смерть Харгрівза змусить їх знову зібратися разом. 

"Паперовий будинок:Корея/Money Heist: Korea — Joint Economic Area"

Дата виходу: 24 червня

Сезон: 1 сезон

Жанр: бойовик, трилер, драма

Платформа: Netflix 

Це корейська версія іспанського серіалу Netflix "Паперовий будинок". Цього разу герої будуть влаштовувати грандіозне пограбування у Кореї.

За сюжетом Північ та Південь Корейського півострова об'єдналися та випустили єдину валюту, але обіцяне урядом економічне процвітання виявилося фікцією.

Геніальний професор планує амбітне пограбування та бере до команди незадоволених поточною ситуацією подільників. Ідеальний план летить коту під хвіст, коли грабіжникам доводиться взяти заручників...

"Світ Дикого Заходу/Westworld"

Дата виходу: 26 червня

Сезон: 4 сезон

Жанр: фантастика, драма, трилер

Платформа: HBO 

У футуристичному парку розваг «Світ Дикого Заходу» спеціально сконструйовані андроїди виконують будь-які забаганки заможних відвідувачів і допомагають їм стати ким завгодно: благородними ковбоями, безжалісними вбивцями або супергероями. Якщо робота вбивають, то техніки його лагодять, зтирають пам'ять і знову повертають до парку. Але виявляється, що далеко не всі роботи втрачають спогади, а раптовий збій у системі дозволяє андроїдам опинитися у світі людей.

Деталі четвертого сезону науково-фантастичного серіалу не відомі. Судячи з трейлера та деяких чуток, дія восьми нових епізодів розгортатиметься у Нью-Йорку майбутнього, а сюжет буде побудований навколо головних героїв попередніх сезонів – андроїдів та людей.

"Вбивства в одному будинку/Only Murders in the Building"

Дата виходу: 28 червня

Сезон: 2 сезон

Жанр: комедія, детектив

Платформа: Hulu 

Серіал розповідає про те, як мешканці елітного ЖК на Манхеттені самі розслідують убивства у своєму будинку.

У першому сезоні в найкращих традиціях Агати Крісті вбивцею виявився один із своїх, щоправда, трьох головних героїв одразу підставили. Чи зможуть персонажі виправдатися і знайти нарешті справжнього винуватця цих страшних подій?

У головних ролях, як і раніше, Стів Мартін, Мартін Шорт і Селена Гомес, а в нових серіях додадуться Емі Шумер, Ширлі Маклейн, Кара Делєвінь та інші зірки.

Теги: серіали HBO , серіали червня 2022

  • 08 травня 17:41 Реакція світу на виступ України на Євробаченні 2024 року: повна версія номера alyona alyona & Jerry Heil (відео)    0
  • 01 травня 19:14 Відбулися репетиції всіх номерів першого півфіналу Євробачення-2024: країни-лідери з переглядів в мережі (відео)    0
  • 18 квiтня 15:58 DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch (відео)    0
  • 10 квiтня 15:32 У ТОП-50 трендів України на Spotify серед лідерів пісня «Да, я русский»    0
  • 19 березня 15:11 Букмекери визначились із новим переможцем на Євробаченні-2024: Україну змістили з першого місця    0
  • 01 березня 15:49 Український гурт Quest Pistols презентував запальний кліп на новий трек «Божевільна» (відео)    0
  • 05 лютого 20:43 Скандальна екс-депутат Ірина Фаріон публічно образила переможниць нацвідбору на Євробачення-2024 Alyona Alyona та Jerry Heil    0
  • 30 сiчня 13:59 Український режисер Таня Муіньо зняла музичний кліп для Дженніфер Лопес (відео)    0
  • 25 сiчня 15:39 «Пісня року» та «Кращий виконавець»: названо номінантів на премію BRIT Awards 2024 (відео)    0
  • 24 сiчня 11:27 Претендентка національного відбору на Євробачення 2024 – Jerry Heil увійшла до складу журі міжнародного конкурсу    0
  • 07 грудня 14:36 DOROFEEVA випустила новий трек та присвятила його своїм хейтерам (відео)    0
  • 30 листопада 16:28 Apple Music назвав найпопулярніші пісні 2023 року в Україні    0
  • 24 листопада 15:35 Репери Каньє Вест та Ty Dolla $ign у специфічному контексті згадали Україну в новому треку    0
  • 15:00 Оголошено список учасників Національного відбору на «Євробачення-2024»: 20 українських виконавців (фото)    0
  • 16 жовтня 15:47 Почалося голосування за кандидатів у журі від України на Дитяче Євробачення 2023    0
  • 12 жовтня 14:07 Виступи японського жіночого гурту на шоу America's Got Talent стали вірусними в мережі (відео)    0
  • 30 серпня 17:35 Україна візьме участь у «Євробаченні 2024»: що змінили у нацвідборі    0
  • 22 серпня 17:00 Надя Дорофєєва та Макс Барських представили кліп на нову спільну пісню (відео)    0
  • 16 серпня 17:18 Джамала випустила кавер на пісню Мадонни «Frozen» для програми Spotify Singles    0
  • 10 серпня 16:45 В Україні пропонують запровадити штрафи за російську музику у громадських місцях – законопроект    0